Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W sumie to nie wiem czy jednak dobrze, że mój dodałeś, bo ja tam jeszcze nic prawie nie mam xD, ale to się zmieni. Shever chciał to dodać, z tego powodu, że będzie organizowany ten turniej, który zapewne ściągnie sporo początkujących graczy i żeby oni popatrzeli na te filmiki i jakieś wnioski wyciągnęli. Nie wiem czy to będzie miało jakiś wpływ, ale lepsze to niż nic. Oczywiście zapraszam też do oglądania filmików innych graczy.
Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 4 Czerwiec 12, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
Co do tych wszystkich filmów to troche bez sensu moim zdaniem że każdy dodaje po 50 video a i tak nikt tego nie ogląda.Tak jak Shever to już w ogole non stop te same zasady (0pt albo 5pt i zawsze rush)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum