Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 17 Styczeń 12, 14:44 Najlepszy tekst z gry
Cóż jak w temacie.
Call of Duty 1:
I AM driving faster!!! - Lekko zdenerwowany Elder...
What the hell is wrong with you!? - Sgt. Moody próbuje uświadomic sanitariuszowi, że ten kompletnie nic nie robi.
Twierdza Krzyżowiec Warchest:
Oczywiście pewnie wszyscy znają "jasna cholera", "o cholera" Emira i "stara fasolo" marszałka
Brothers in Arms: Road to Hill 30:
Checie mnie?! To mnie ku**a weźcie!!! Bierzcie mnie! - Pamiętam że mówił to gośc imieniem Leggit ( Czy jakoś tak ) na początku gry, i zaraz potem bomba wybuchła mu przed twarzą
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Tekst przypadkowego bandyty ze Skyrima:
"Aaaa magowie... pewnie umieją zamieniać drewno w złoto... chciałbym umieć zamieniać drewno w złoto."
On jeszcze tak fajnie to mówi xD
Tekst z jakiejś gry fantasy ( nie pamiętam nazwy ) wypowiadany przez narratora podczas tutorialu jak nic nie robiłeś:
"Już wiem! Denerwuje cię że do tej gry nie ma modu Hot Coffe ( Kto grał w GTA Sa wie o co chodzi )! Chciałbyś żeby łuczniczka zatańczyła ci na rurze co?..."
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gothic 2 ochroniarz lichwiarza "jest tu burdel i knajpa"
Wiedźmin rozmawia z panią jeziora i prawi jej komplement "masz najlepszy ty*ek w całej Temerii"
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum