Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
To jest po prostu ekstra ten film, na początku trochę nudny potem się dopiero jazda zaczyna... Jestem jego fanem. A oglądaliście Gothic 1 Prawdziwa Historia autorstwa Quarrior'a? Też wymiata...
PS. Jest jeszcze inny film o Gothicu autorstwa GalAnonim2"a pt. Gothic Kroniki. Też niczego sobie.
Dla mnie to zdecydowanie fajniej można by tako mod do Gothic 1 lub do 2 taki mod, gra podobna do CS'a (menu kupowania itd.). A zawsze ktoś może zrobić np. Zespół Poziomkaz (autorzy dodatku do Gothica 1 pt. "Mroczne Tajemnice"
Co do GalAnonim2 to nie... nie wiem jak i co, ale w każdym razie pierwsze odcinki toczą się jeszcze jak bariera była w GD w Gothic 1: Mroczne Tajemnice, później w którymś odcinku jest przeskok do G2: Noc Kruka
Co do tematu - Na necie jest tylko kilka fajnych filmików zrobionych na Gothicu . Reszta to sam shit. Nawet już nie wpisuję "Gothic" w youtube bo zaraz wyskoczy mi tona beznadziejnego gówna robionego przez dzieciaki które chwalą sie że mają G1, FRAPSA i potrafią przeklinać (na dodatek teksty jak z przedszkola) . No żal dupę ściska za przeproszeniem.
Pozdro
_________________ "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum