Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 29 Luty 12, 14:53 [ogólne] Rusza WORLD 3 !!! Nowiutki świat, zaczynamy od zera
Witajcie!! Wasz ukochany Kita jak zwykle do Was wrócił, tym razem z informacją że Firefly otwiera nowy świat, oznaczony numerem 3 !!! Jeśli chcecie zacząć na nowo mając równe szanse, teraz jest ku temu idealna okazja!!!
Ponadto STEAM udostępnił Kingdoms przez swoją platformę, jednak mi wywalało blue screeny i musiałem zainstalować standardowo
Zadecydujmy czy zbieramy się w jednym miejscu, jeśli tak to w jakim!!
Pozdrawiam
EDIT: Jeśli ktoś jest nowy, i chce w jakiś sposób mnie wspomóc może zarejestrować się z mojego refa, ot, takie podziękowanie za newsa (nie lubię takich podziękować, ale musze się wytłumaczyć )
http://www.strongholdking...738edac9a90837f
Ostatnio zmieniony przez Kita 2 Marzec 12, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
Tak, wyłączyli świat numer 3 bo za dużo osób chętnych meli i od razu udostępnili nr 4. Mam nadzieję że na dniach otworzą ponownie, bo mam 2 znajomych co chcą jeszcze dołączyć do nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum