Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam, pobrałem sobie strongholda 3 i po włączeniu są te reklamy producentow i zamiast menu jest czarny ekran widzie tylko tą dłoń ale muzyka jest niewiem co jest grane prosze o szybką odpowiedź sprzęt mam dobry ( niebende wymieniał jaki)
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 18 Listopad 11, 18:05
Napiszę od razu, żeby wszystko było jasne.
Dzieje się tak, ponieważ masz pirata. To nie jest wina sprzętu.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Mam podobny problem czarny ekran po wlaczeniu ( nie pisze dokladnie po polsku bo na zagranicznej klawiaturze nie da sie wykonac niektorych liter). A wiec tak moje parametry to :
Intel Core i5-2410M 2.3 Ghz with turbo Boost up to 2.9 Ghz
NVIDIA Ge Force GT 520M, Up to 1760 MB Turbo Cache (bez turbo 1 G)
4 giga ramu ddr3
Ogl. nie sadze ze chodzi o pc, szperalem troche w necie ale nic konkretnego znalesc nie moglem,oczekuje jakiejs rady w zwiazku z tym problemem.
Gra w: SHC, SH 2 Deluxe, SH1, SHC Extreme, SHC3
Wysłany: 26 Listopad 11, 09:51
Mam ten sam problem,tylko,że oryginalna gra i mam również directX 11 i nic. Muza leci wskażnik z klespsydrą z gry jest i czarny ekran. Jeszcze pare dni temu chodziła ładnie/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum