Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 18 Luty 12, 16:45 Problem z 11 misją w kampanii militarnej w stronghold 3.
Witam wszystkich.Gram obecnie w twierdzę 3.Mam Windowsa 7 64 bitowego i miałem ogromne problemy bo wywalało mnie do Windowsa (komunikat-program przestał działać) , lecz jakoś się z tym ,, powiedzmy ,, uporałem.Jestem teraz w 11 misji kampanii militarnej i problem polega na tym że nie ma w nim trebuszu potrzebnego do ataku zamku.Na you tube oglądałem jak jeden gość przechodzi misje i tam miał tą machine , a nawet w podpowiedziach misji jest mowa o jego użyciu.U mnie go po prostu nie ma i nie mogę przejść tej misji.Czy to jest błąd wersji gry?(moja to 1.0.24037 ). Czy ma ktoś jakiś pomysł na to?Przeinstalowywałem grę i to samo.Gdzie mogę znaleźć jakieś patche bo Google zawiodły.Proszę o pomoc i kontakt tu lub na gg.pozdrawiam..
no jest w podpowiedziach żeby go użyć , ale na innych forach też czytałem że niektórzy go po prostu nie maja ..
a wiesz może gdzie znajdę jakieś patche do trójki?
[ Dodano: 18 Luty 12, 22:40 ]
Rozpocząłem wiec misję ekonomiczna i w drugiej misji już też kicha.nie chcą debile rozbić ruin ..
pod gameplayem jakiegoś gracza pisze że to jakiś bug...na życzenie mogę dać link do tego filmiku
PS.prośby na pw
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum