Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Po 1, to jest mój pierwszy post, więc Witam
Po 2, podobny temat już jest ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie a jest już zamknięty.
Więc chciał bym się dowiedzieć, czy jest jakiś sposób na podwyższenie morali (premii bitewnej) jednostek, oprócz "Dobrych rzeczy" oczywiście. Ostatnio grałem w kampanii z Wilkiem i on miał ten pasek morali na czerwono i o wiele więcej ode mnie. Jak on to zrobił? Pozdrawiam.
Więc chciał bym się dowiedzieć, czy jest jakiś sposób na podwyższenie morali (premii bitewnej) jednostek, oprócz "Dobrych rzeczy" oczywiście.
Nie ma.
Bartolek napisał/a:
Ostatnio grałem w kampanii z Wilkiem i on miał ten pasek morali na czerwono i o wiele więcej ode mnie. Jak on to zrobił?
Naspamował budynkami przygnębiającymi. Najwięcej możesz mieć 5 kwadracików nad paskiem życia, im więcej masz ludzi tym więcej przyjemnych budynków musisz postawić.
A z przygnębiającymi budynkami (z czerwonym paskiem) jest lepiej niż bez?
Jak grałem z kumplami to ich żołnierze byli jacyś wytrzymalsi, można ich wytrzymałość (albo atak) podnieść innymi sposobami?
Z czerwonym paskiem na 5 masz -25% premii wojsk i + 50% do produkcji wszystkiego, z zielonym paskiem na 5 masz +25% premii wojsk i - 50% produkcji do wszystkiego. Nie da się inaczej podnieść skuteczności wojsk, istnieje jednak kilka technik walki dzięki którym na pewno wygrasz ze swoimi kolegami, poszukaj w poradniku w dziale SHC multiplayer. Chodzi mi głównie o to żebyś łuczników tarczami osłaniał.
Dodatkowo 5 czerwonych kratek -5 do popularnosci a 5 zielonych + 5 do popularnosci. Jezeli postawimy budynki przygnębiające/upiększające w miejscach niedostepnych dla pracowników ich wydajnosc nie zmienia się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum