Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: obecnie to tylko Crusader zwykły i Warchest
Wysłany: 15 Marzec 11, 17:57 Trudniej czy łatwiej
Jak gracie na multi to wolicie "łaskawsze" plansze czy robicie własne?
Ja gam na takich że niedaleko siedziby każdy ma kamienia na 2 kamieniołomy i to wszystko.Sądzę że tak jest dobrze bo odwleka moment ukończenia zamków nie do zdobycia...
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
Lubię średnio bogate złoża lub krainy dobrobytu. Jednak bardziej od surowców ważniejsza dla mnie jest topografia, która powinna umożliwiać jeździe rozwinięcie pełnego potencjału.
Wysłany: 10 Czerwiec 11, 06:43 Re: Trudniej czy łatwiej
Droździak napisał/a:
odwleka moment ukończenia zamków nie do zdobycia...
Na multi nie ma możliwości zrobienia zamku nie do zdobycia, a po za tym nie robi się tam nawet wież z łucznikami tylko produkuje się uniwersalnych w natarciu i obronie konnych łuczników z tarczami, najlepszą obroną jest atak.
Mizerykordia napisał/a:
Jednak bardziej od surowców ważniejsza dla mnie jest topografia, która powinna umożliwiać jeździe rozwinięcie pełnego potencjału.
Mapy na multi nie przedstawiają żadnych krajobrazów, to po prostu płaskie kwadraty z określoną ilością surowców.
Gra w: Gram w SHC mp / single SHL SH2
Wysłany: 18 Sierpień 11, 23:17
Najbardziej lubie mapki niestandardowe w których mam dużo surowców ale nie do przesady , przede wszystkim bliska dostępność kamienia i żelaza taką mapą jest np the contest .
_________________ Gram na GameRanger . Jeśli chcesz zagrać ze mną napisz na pw lub gadu gadu :15648572 (niewidoczny) . Prawie codziennie gram nawet do 2 w nocy
Ja najczęsciej gram na mapie gdzie jest miejsce na 2 kamieniołomy i jedną kopalnie żelaza, troche drzewek i troche miejsca na farmy
Dwa kamieniołomy i jedna kopalnia żelaza?
Może i taka jest , ale nie znam, chyba że chodziło Ci o low res lecz tam są 2 kopalnie żelaza i 1 kamieniołom .
Grałem kiedyś na multi z siwym, forikiem, kamilsoonem, ale było obojętne jaką mape wybieraliśmy ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum