Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W tym dziale możecie pochwalić się wszystkim co jest waszego autorstwa. Składają się na to gry komputerowe, grafika, opowiadania, rysunki itp. Jednym słowem mogą się tu znaleźć wasze twory poza mapami [ rzecz jasna ].
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 29 Sierpień 11, 21:05
Hehe ja swoje gry zamieszczam w dziale gry i rozrywka...
Mam nadzieję, że gdybym zaczął tworzyć większe gry niż platformówki to jakiś dział by się dla mnie znalazł. Czemu taki temat stworzono tak późno??
Wiesz, to przypływ chwili bo wielu nie wiedziało po co w ogóle jest ten dział. To samo się tyczy pobieralni/edytora. Aktualnie trwają porządki, więc kilka tematów może zmienić swoje miejsce "zamieszkania". [ Po to by żyło się lepiej ]
Dobrze, ale dział ma pierwszeństwo przed tematem Ten temat to nie jest kopia Twojego. Ja tutaj tylko informuję do czego służy cały ten dział. Tamten temat będę musiał usunąć tak jak wypowiedzi w tym temacie. [ Ty założyłeś jeden temat, a tutaj czeka cały dział na fantazję użytkowników Mam nadzieję, że rozumiesz. ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum