Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Chvalry: Medieval Warfare to gra, w której wcielamy się w średniowiecznego rycerza i stajemy do bitwy na polu walki. Rozgrywka odbywa się w trybie wieloosobowym bądź z botami. Naszą postacią kierujemy za pomocą widoku pierwszoosobowego lub trzecioosobowego. Możemy wybrać jedną z 4 klas. Można powiedzieć, że to taki średniowieczny Counter Strike.
Grę możemy kupić na Steamie, ostatnio była promocja za 2 euro.
Gracie/Graliście w to? Ja osobiście kupiłem w poprzednim miesiącu i bardzo mi się spodobało. Mam aktualnie 14 lvl. Jakby ktoś chciał zagrać, to można mnie znaleźć na Steamie pod takim samym nickiem
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum