Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pracuje nad modem do crusaderka,wygląd z j części i zamiast arabów orkowie:D myślę że wam się spodoba,pozatym parę innych pierdół,taki dodatek starczy?
No więc o czym w ogóle mowa? Jeśli tak zmodyfikujesz grę, to gratulacje, jednak chyba wcześniej wszyscy o niej zapomną(nie chcę podważać niczyich potencjalnych umiejętności, po prostu jakoś nie potrafię uwierzyć, że ktoś coś takiego zrobi).
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 22 Sierpień 09, 23:01
No nie wiem, mogliby zrobić coś takiego jak Equlibris do Heroes 4 lub Wake of Gods do H3. A co to? DLa niewtajemniczonych wyjaśnię: Grupka programistów stworzyła fanowski dodatek. Tam dali np. nowe jednostki, np. połączyli wojownika z jednorożcem i wyszedł jeździec na jednorożcu, czy np. zafarbowali jednorożca na czarno, grzywę na czerwono i usunęli róg. I skoro tam było można, to chyba też da się jakoś stworzyć jednostki. Oprócz tego dodano nowe możliwości, zmieniono koszt budynków, statystyki stworów, dodano bohaterów i nową kampanię. I mogłaby grupka programistów np. zrobić inny wygląd jednostek, podłożyć inne głosy, i zmienić wygląd i koszt budynkó i jednostek (to pierwsze jest możliwe).
Poza tym każdy by chciał dodatek, więc to temat chyba dla postu.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Pewnie, że bym chciał... Więcej misji= więcej zabawy
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum