Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Deluxe(czasami),Crusader
Wysłany: 20 Maj 11, 13:24 Extreme pod windows 7
witam, o od razu mówię nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc tu napisałem.
Czy są jakieś problemy z Twierdza:Krzyżowiec Extreme na windows 7? na google pisało, że działa na vista, więc na 7 też - przecież 7 to vista z łatkami kilkoma . i jeszcze jedno - Twierdza Warchest będzie bez problemu działać na 7, bo bym ją kupił
ściągnąłem demo i na razie nic nie wyskakuje- chyba z 2x się zacięła myszka, ale mam tak z tą myszką
pozdrawiam i sorry, że tak chaotycznie
[ Dodano: 20 Maj 11, 19:41 ]
odp. ktoś ?
Ostatnio zmieniony przez Kacper 31 Lipiec 11, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 24 Czerwiec 11, 21:02
U mnie na Win7 nie działa, bo system zabezpieczeń zafundowany przez Cenegę odmawia współpracy i nic nie pomogło. Ale jeśli nie liczyć StarForce'a to wszystko jest ok.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum