Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 23 Sierpień 11, 07:57 Profil Użytkownika - Nick GR
Mam taki pomysł na wprowadzenie do profilu uzytkownika " Nick na GameRanger", wątpię czy mój pomysł zostanie wprowadzony, ale z pewnością wielu użytkowników korzystających z GR mogliby rozpoznać kto jest z naszego forum
Chyba nie ten dział. Wielu gra też przez hamachi... Pomysł nie jest głupi, wg mnie może zostać przyjęty Tylko, ze zazwyczaj gracze komunikują się między sobą i wiedzą kto z kim gra
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Zamiast wprowadzać do profilu nową pozycję, wystarczy wpisać sobie w podpis do posta na przykład...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum