Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mam pewne ważne pytanie: wie ktoś może z was jak wyczyścić mapę z kampanii w SHC ?
Próbowałem skopiować plik z folderu maps, zamienić save'a na plik map, ale za żadnym razem nie mogłem znaleźć mapy w edytorze. Proszę bardzo o pomoc.
Musisz znaleźć i pobrać program do zdejmowania zabezpieczeń z map, nie pamiętam nazwy. Coś w stylu Map tools... Poszukaj w google i na strongholdheaven.
W tym wypadku raczej się nie da. Możesz spróbować zamienić końcówkę .map na .sav i wczytać(wczytać zapis, nie mapę), powinno wejść w edycję mapy, ale nie gwarantuje, że to działa, bo nie próbowałem.
Dobra, udało mi się odblokować mapę innym unlockerem, ale mam jescze jedno pytanie - da się umieścić w edytorze lorda arabskiego ? Wiem, że można zmienić save'a ze skirmisha na mapę, ale wtedy wszystko jest jak w potyczce. Mnie dziwi to, że jak odblokowałem jakąś mapę z kampani historycznej, gdzie był szach arabski, to na jego miejscu po otwarciu mapy znajdował się normalny lord krzyżowiec. Dziwna sprawa dość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum