Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 21 Kwiecień 11, 08:59 Poważny problem z całym edytorem map SH1
Witam.
Mam niemały problem z edytorem map SH1, mianowicie gdy wesoło robiłem sobie mapkę zbudowałem kawałek muru w złym miejscu, więc dałem opcję 'Cofnij' (tą pod 'Wyburz'), aż tu nagle pojawia mi się na środku ekranu okienko 'Zapisywanie', coś mi się zapisuje z tempem błyskawicy, a ja nie mogę otworzyć opcji natury (czy jak to się tam nazywa, w każdym razie robi się w tym drzewa i skały). Zacząłem sprawdzać inne mapy, niestety moje obawy się potwierdziły. Zaraza dotknęła wszystkie mapy. Na jednej z nich zauważyłem, że jest coś w stylu 'trwałej pauzy', czyli nic się nie rusza, a ja nie mogę zaznaczać wojska ani budynków, a co gorsza nie mogę nawet budować i robić nowych jednostek!
Proszę o pomoc!
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Okazało się, że błąd dotyczył całego komputera, po kilku błędach, restartach i sprowadzeniu informatyka (sąsiad, szczęście, że miał urlop ) wszystko zaczęło działać, po prostu komp ledwie zipie i muszę kupić nowego.
Za chęć udzielenia pomocy dziękuje, temat do zamknięcia.
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum