Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 30 Wrzesień 16, 15:11 FIFA 17
Graliście już w nową odsłonę z serii FIFA? Na jakiej platformie gracie? Jak wyglądają wasze startowe składy w Ultimate Team? Kim gracie karierę i w jakim klubie wylądował u was Hunter?
Zapraszam do wypowiadania się na ten temat i wklejania waszych zdjęć!
Tych Arabów zamienię na kogoś z ligi włoskiej, Zieliński pójdzie na ŚPO (swoją drogą polecam tę kartę ) i kupię Khedirę na ŚP.
Ja zatrudniłem Huntera do Manchesteru Utd.
Zamierzam zacząć karierę AC Milanem Trzeba odbudować dawną potęgę.
Gram na PC, gdyby ktoś chciał kiedyś zagrać to podaję nick na Originie.
Nick: kapifili
Wiem, że istnieje już temat o fifie jednak jest on bardzo stary, a ten będzie dotyczył tylko nowej odsłony
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum