Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 3 Styczeń 11, 18:23
Znalazłem taką wzmiankę w FAQ
"...jak mam zacząć handlować?
Rozwiń technologię "Merchant Guild" i wybuduj targowisko (Market). Później zrekrutuj kupca (6. zakładka w menu twojej wioski). Będziesz mógł handlować ze stolicą parafii oraz innymi członkami parafii. "
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 4 Styczeń 11, 22:37
Pytanie wprawdzie nie na temat, ale nie chcę tworzyć nowego tematu...
Nie wróciło mi wojsko, badanie stoi na 0s do końca, przy populacji wogóle nie ma licznika kiedy pojawi się kolejny chłop, i tak już od kilku godzin...
Co może być przyczyną?
Gra w: Crusader, Kingdoms, Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 11, 07:47
Nie chciałem zakładać nowego tematu...
Otóż mam taki problem, że gdy handluje z parafią, to tracę żelazo, ale złota nie dostaje i chyba nawet tracę. Złoto dostaję od razu po powrocie kupca czy rozłożone na 24 jak podatki?
Edycja: Kacper
Ostatnio zmieniony przez Kacper 27 Styczeń 11, 13:37, w całości zmieniany 2 razy
Gra w: Żadne
Wysłany: 27 Styczeń 11, 20:36
Jak wybierasz targowisko naciśnij stock exchange, coś w podobie, nie pamiętam, bo już w to nie gram.
I wtedy możesz sprzedawać, jak masz Trade to wysyłasz.
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Ostatnio zmieniony przez Artut97 28 Styczeń 11, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum