Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam
Szukam profesjonalnego mapmakera który mógł mnie pouczyć. Nie jestem dobry w robieniu map. Mam zamiar zrobić kampanie do ściągnięcia i chce się troche podszkolić.
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 18 Lipiec 11, 18:31
Jak ma wyglądać taka nauka? o_O Masz pełno porad i dobrych map na forum, czytaj porady i stosuj się do nich, odpatruj też różne rozwiązania z map dobrych mapmakerów (olowek, siwy, treeth itd.).
Ostatnio jak grałem w moją mapke do Inwazj to ciągle wyskakiwało "ZWYCIĘSTWO". Chociarz ustawiałem jakie cele będą wygraną a jakie porażką. Co źle zrobiłem? Prosze o pomoc!
Ja uważam, że jedynym sposobem na nauczenie się robienia map jest przeczytanie wskazówek oraz ściąganie map dobrych mapmakerów. Nie można fizycznie uczyć się tak jak na multi, że druga osoba pokazuje co i jak. Do tego możesz podglądać prawdziwy krajobraz w różnych częściach świata.
Rozwiń trochę ten problem. Może umieść mapę, abyśmy mogli zobaczyć jak wygląda scenariusz. Tak to nie możemy praktycznie pomóc w żaden sposób.
Wiem w czym problem. Zauważyłem w towarach początkowych że wszystko jest do ukończenia celòw. Czyli jakby wygrałem. Zrobiłem poprawki i wszystko jest ok. Sorki za pomyłykę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum