Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pisałem bo html jest prosty ; w php jakbym robił to już trudno
[ Dodano: 15 Lipiec 11, 12:18 ]
Programistów mogę załatwić ale potrzebna mi jest część projektu wykonana przez .... eee ... nie wiem jak on ma ale ten co zaczął robić mod
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 15 Lipiec 11, 10:24
Zohan napisał/a:
Pisałem bo html jest prosty ; w php jakbym robił to już trudno
Ale to jest w czystym html, czy z css? Wrzuć tą stronę na jakiś upload, np. na cba.pl to popatrzę na kod, a myślę, że nie tylko ja
Zohan napisał/a:
[ Dodano: 15 Lipiec 11, 12:18 ]
Programistów mogę załatwić ale potrzebna mi jest część projektu wykonana przez .... eee ... nie wiem jak on ma ale ten co zaczął robić mod
Layout jak layout, nic szczególnego . Wg mnie niepotrzebny newsletter a także to 'najciekawsze' -> generalnie lewa kolumna nie potrzebna . Menu także szału nie robi . Ale generalnie w miarę estetyczne i nie odrzuca. Czekam na kod... ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum