Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja mogę grać, ale tylko jak będą "wyrównane szanse", bo ja jestem słaby (ale jakieś tam doświadczenie mam...) i poza tym do końca roku net już będzie działać bez zastrzeżeń. (Przynajmniej powinien...)
Będę robił próby... ale mam sposób na obniżenie leciutko pinga Chcecie? Zapraszam do działu Stronghold Crusader Multiplayer. Temat "Jak zmniejszyć ping na Windows Vista i XP".
Oczywiście jeśli złoży się tak, że wszyscy gracze będą mieć możliwość grania na GameSpy lub przez IP, to najlepiej niech tak będzie
Nie lepiej żebyście zagrali w drużynach z kimś słabszym z waszego klanu ? Dużo się mogą nauczyć, a chyba o to chodzi ? Chyba, że chcecie się jarać, że wygraliście turniej w Polsce, lol...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum