Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Żadne
Wysłany: 11 Styczeń 11, 20:13 Jaki kolor wybrać dla frakcji.
Witam,
Mam pytanie jaki kolor powinny mieć następujące kraje:
ks. Czeskie, Królestwo Węgierskie, ks. Kijowskie, Rzesza Niemiecka.
Chodzi mi o X, XI w. Potrzebne mi to do zrobienia kampanii.
Z góry dziękuję za pomoc.
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Ja natomiast zrobiłbym gracza jako czerwony (bo rozumiem, że gramy Polską), dla Rzeszy żółty, Czechy - czarny, ks. kijowskie - pomarańcz, a Węgry myślę, że będą ok zielony .
EDIT:
Mała poprawka.
Ostatnio zmieniony przez Siwy 12 Styczeń 11, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
No żółty dla kochanych zachodnich sąsiadów (;P), bo pole godła jest żółte, co prawda kruk jest czarny i mogłoby to najbardziej pasowac, ale jakoś do Czech nie udałoby mi sie dobrać odpowiedniejszego koloru - czarny jakoś najbardziej mi pasuje, nie wiem czemu . A pomarańcz dla Litwy, bo pomarańczowy jakoś kojarzy mi się bardziej z takim mniej rozwiniętym państwem ;P. Niebieski czy jasnoniebieski... Niebieski jest taki arystokratyczny trochę IMO... Fiolet ? Nie, nie pasuje. A zielony do Węgier... Może dlatego, że w teraźniejszej fladze mają zielony ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum