Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Makao
Wysłany: 18 Sierpień 10, 08:50 Warny
Tak, dośc dawno mnie nie było. Hmm, półtora roku. Myślę, że nie tylko ja mam ostrzeżenia (moim zdaniem moje było nadane za głupotę która nawet nie wykraczała poza regulamin ). Fakt faktem trochę to godzi w opinię użytkownika który ma warna. Myślałem nad usunięciem warnów każdemu użytkownikowi który
- przez dłuższy okres czasu nie popełnił tego samego błędu
-jego ostrzeżenie ma ponad rok.
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 18 Sierpień 10, 10:09
Przemasowi usuńcie też. Dostał ostrzeżenie za banalne wyrażenie "Tibia to g*wno" Niedosć, że miał rację, to jeszcze warn ma ponad rok i to jest troche... przestarzałe.
Hmm, mamy dość dużo użytkowników i wątpię, aby Odyn marnował czas na usuwaniu każdemu. Jedynym jako takim rozwiązaniem jest po prostu zgłaszanie się w temacie. Nie wiem czy to wypali. W razie czego mogę kilka pododawać wedle uznania
Artut97, masz zbyt mały staż na forum, a ostrzeżenie wystawione przez Kacpra jest zbyt świeże, żebym mógł je z czystym sumieniem zdjąć. Musisz jeszcze poczekać i wykazać się dobrym zachowaniem, żeby zasłużyć na usunięcie warna.
Dla odmiany wykorzystam ten temat w odwrotny sposób.
Niedawno Przemas lr prosił o zdjęcie warna. Wydawało mi się, że faktycznie poprawił swoje zachowanie, dlatego przychyliłem się do jego prośby. Jak się jednak okazało, dobre zachowanie na swoim "głównym" koncie, nadrabiał z nawiązką jako janek necrus... Niestety, na tym forum nie tolerujemy osób z rozdwojoną osobowością, w szczególności jeśli jedna z nich została "skradziona" od użytkownika poprzedniego forum. Oba konta zostały zbanowane, adresy z których korzystały również.
Pozwolę sobie zacytować Kacpra:
Cytat:
Przecież od początku było nader oczywiste, że administracja i tak wie wszystko, ze wszystkiego zdaje sobie sprawę i ma wszystko pod kontrolą, jak zawsze zresztą. I prędzej czy później zrobi z tym porządek, co jest tylko kwestią czasu.
Razem z moderatorami postanowiliśmy wynagrodzić dobre zachowanie użytkowników: Artut97, przemusio, wojownik123, DonKamillo, maciekolos. Usunąłem po jednym ostrzeżeniu każdemu z nich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum