Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W jakie gry tego typu gracie, graliście. Zapraszam do dyskusji.
Zacznę od siebie: Swoją przygodę z tym gatunkiem rozpocząłem od BiteFight i Gladiatusa. Potem było Ogame, Plemiona, Travian, a na chwilę obecną Menelgame. Szczerze powiedziawszy produkcje tego typu bardzo szybko się nudzą. Po osiągnięciu dużej liczby punktów wszystko wykonuje się machinalnie, bez zastanowienia, a satysfakcja z gry spada. Niestety.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 26 Czerwiec 09, 13:48
Ja zacząłem na BiteFight (jako wampir), potem Gladiatus, potem Metin. A teraz gram w Zielone Imperium xD
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 26 Czerwiec 09, 14:25
Widzisz. Ma psychopatyczna dusza będzie teraz podlewała pomidory i pielęgnowała marchewki. (Mam teraz rangę pomidorowego dealera xD)
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Ja grałem w bitefigt, kings age, plemiona, gladiatus, knights i battle knight.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
No cóż, ja zacząłem najpierw od ogame. W sumie dlatego, że wielu userów z forum grało na uni 21 . Potem skubnąłem jeszcze uni 46 i aktualnie gram na 65 ;p Następnymi grami były plemiona oraz bitefight, ale szybko mi się znudziły. Jedną z fajniejszych gierek z klimatem był Crondor. Był on utrzymany w tematyce fantasy i naprawdę nieźle się grało z innymi ludźmi. Niestety gra chyba upadła ;p
Ja gram w traviana na s1 mam 12981 populacji i 19 wiosek 230 miejsce w rankignu
Kiedys jeszcze grałem w gladiatusa wbiłem chyba 28 lvl i mi konto zbanowali i dopiero w marcu odblokują
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 10, 11:24
Dużo tego było: Vendetta (jedyna naprawdę darmowa gra przeglądarkowa ), Bitefight, OGame, Metaldamage, BattleKnight, Plemiona, Ikariam no a w tej chwili nałogowo Tanoth . Poza tym epizodycznie szpilałem w X-Wars, SeaSkulls, Travian, WildGuns, etc.
Poza przeglądarkowymi grałem też w Metina i MU.
Gry firmy GameForge zostały całkowicie skomercjalizowane. W tej chwili na palcach jednej ręki można policzyć ich dzieła, w które da się grać bez wysyłania SMSów. W większości po pewnym czasie nie da się już po prostu przebić bez kamieni, rubinów, antymaterii czy innych syfów .
Ostatnio zmieniony przez Fryzjer 29 Styczeń 10, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29 Styczeń 10, 08:52
A czy grał ktoś w Street of Race? (streetofrace.com) Wg mnie świetna gra, bardzo klimatyczna i wciągająca ;]. Jesteśmy w niej kierowcą startującym w wyścigach, kupujemy i tuningujemy brykę, paliwo, jeździmy po kilkunastu różnych torach, a po jakimś czasie zakładamy własne przedsiębiorstwa .
Wysłany: 6 Luty 10, 16:02
Większość gier przeglądarkowych po jakimś czasie się nudzi . SoR jest specyficzną gierką ;]. I bardzo mi się podobała do czasu, gdy zaczęli coś w niej zmieniać (najpierw nagłośnienie, potem kupowanie na giełdzie aut od innych). Spędziłem nad nią ładnych "parę" dni .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum