Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold
Wysłany: 14 Październik 10, 08:34 Problem z inwazją !
WITAJCIE !
Mam problem z moją nową mapą w SHC. Po zrobieniu wszystkiego, ustawieniu inwazji, odpaliłem ją żeby przetestować. Pojawiają się wojska wroga, ale nie podchodzą do drogowskazu, tylko stoją bezczynnie na krawędzi mapy. Ponadto znikają wszystkie wilcze doły . Umieściłem też jednego włócznika czarnego aby niszczył mur blokujący ścieżkę na tyły moich żołnierzy, dostał on postawę agresywną. Niestety po rozpoczęciu rozgrywki on tylko stoi i nic nie robi. Co się dzieje ? Proszę o szybką odpowiedź, z góry dzięki.
Pozdro : )
Sprawdź czy:
na pewno masz lorda
droga do drogowskazu nie jest zablokowana terenem
czarny włócznik i inwazje atakują czerwonego gracza ( Jeżeli zbudowałeś zamek niebieskiego to go nie zaatakują raczej ) [ Można budować tylko jako czerwony, budując własny zamek, a potem zmienić kolor w hex editorze ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum