Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wygodniej bo w hight trzeba sie niezle namachac myszka... ale jak juz sie rozbudujesz to pamietam ze zawsze ciekawe gry byly 500 vs 500 knightow... i czasem cwiczylo sie niezle cierpliwosc przez lagi...
Na marginesie, czy te tematy, które teraz zakładasz Kamillo nie powinny być w dziale Multi ?
Nie. Tutaj beda tematy o SHC multi i single a w SH Multiplayer beda sprawy zwiazane z np. klanami itd, w kazdym razie to co dotyczy samej gry dajemy tutaj.
Prosiłbym o przyzwyczajenie się do używania polskich znaków .
- Warlike
Ostatnio zmieniony przez Warlike 17 Grudzień 08, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Ja najbardziej lubię mapy low ress. Mały teren pod uprawy i mało surowców skłania do jak najlepszego wykorzystania tego co się ma. Według mnie, low ress sprawdza umiejętności ekonomiczne i militarne. To właśnie na nich można poćwiczyć czerpanie wielkich korzyści z małej gospodarki.
Ja lubię najbardziej mapy, które nie mają oaz, i tam może jeden kamieniołom + 1 kopalnia żelaza. Drewna też może nie być. Low res nie lubię, to dla mnie i tak za dużo. Na High czy Low to żadna różnica, bo ja i tak stawiam max 2 kopalnie kamienia i 2-3 żelaza. Z tego można niezłą sumkę ubić. A co dopiero z większej ilości... Ha! A po za tym nie lubię zbierać armii na pół mapy. Do tego mam Edytor, Extreme'a no i oblężenia kiedyś był w SH1 póki płyta nie poszła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum