Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Dropbox służy mi głównie do synchronizacji plików pomiędzy komputerami, ale równie dobrze można go wykorzystywać do robienia automatycznych kopii zapasowych plików. Oczywiście w razie czego mamy do nich dostęp z poziomu przeglądarki.
Mi to tam nie potrzeba na razie czegoś takiego. Mimo wszystko uważam, że lepiej trzymać takie rzeczy na dysku zewnętrznym. [ Pewne i dostępne nawet przy problemach z internetem ]
Chociaż codzienne uaktualnianie plików na dysku może być męczące, wszystko co jest wysyłane do neta może być przejęte Jakoś żywię niechęć do takich rozwiązań.
//edit:
@down Hyhy, ale jesteś na czasie z tym wszystkim Na razie nie prowadzę jakichś super ważnych plików, toteż wystarczy mi ręczne przeniesienie raz na jakiś czas.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 11 Grudzień 10, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Bordinio, są również programy, które mogą synchronizować dowolne foldery na dysku automatycznie. Nie trzeba samemu robić kopii plików na dysku zewnętrznym
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 15 Grudzień 10, 19:49
Też korzystam z Dropboxa . Z 2,5GB wykorzystałem to tej pory zaledwie 17% . Ale zamierzam się przerzucić na prywatny serwer, bo czasem Drop nawala niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum