Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 10 Sierpień 10, 18:58 Zony wokół siedziby
A więc po nowym zakupie premium (miałem przerwę, bo wszystko na karty wydałem ),
zacząłem się bawić przenoszeniem budynków. Zauważyłem, że np. kwiaty lepiej ,,rosną'' za siedzibą (od strony żelaza). Tymczasem błaznowie lepiej na lewo i w górę od siedziby. Zresztą ... mam screena :
[tkalnia jest tak daleko, bo zostawiłem miejsce na chatki i kwiaty]
Jak temat jest bez sensu no to sory
Nie kumam za bardzo tematu, ale chyba chodzi o to, że domki/budynki dające większy przelicznik honoru lepiej stawiać przy siedzibie. Maksymalnie można mieć w 1 domku miejsce na 12 ludzi, co do dekoracji - duże ogrody dają +2 najwięcej, te "wieżyczki" +4, kamienne posągi +6, małe ogrody +6, złote posągi - jeszcze nie wiem.
Tak samo z budynkami do bankietów - im bliżej siedziby, tym więcej jest produkowane.
EDIT: nie ma znaczenia, po której stronie jest to budowane.
Ostatnio zmieniony przez Lutel 11 Sierpień 10, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum