Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader,Warchest,Extreme i Twierdza 2 1.4
Wysłany: 10 Listopad 12, 12:23 [problem techniczny] Patch HD
Dzien dobry. otoz mam problem z zainstalowaniem Patch HD do Twierdzy za kazdym razem pisze mi ,,The setup has detected that no version of Stronghold HD is installed. This update requires that a previous version installed'' co w tlumaczeniu na polski znaczy ,,Instalator nie wykryl ze poprzednia wersja Twierdza HD jest zainstalowana. Ta aktualizacja wymaga zainstalowanej poprzedniej wersji''.Bardzo chce sobie pograc w HD wiec prosze o to zabyscie mi pomogli.
Prawdopodobnie Twoja wersja Twierdzy, to 1.2. Niestety, patch HD można zainstalować tylko na 1.1. Firefly podobno na tym pracują, ale póki co, musisz sobie skądś skombinować wersję 1.1.
PS: Ankieta jest zbędna
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum