Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ośmielę się na wysłanie jednego posta o braku zasadniczej wartości w temacie aby przypomnieć kilka rzeczy.
McGregor,
1.Nie ma sensu odkopywać tematu, zwłaszcza, że jego założyciel otrzymał już dokładną odpowiedź.
2.Jeśli założyciel tematu byłby programistą, wiedziałby(skoro już wiedział, że w grze nie ma takiej opcji), że trzeba zmieniać coś w kodzie gry, aby uzyskać pożądany, opisany przez niego efekt.
Ogólnie nie należy wciskać postów gdziekolwiek za wszelką cenę, odpowiedź powinna pomóc użytkownikom forum, nie zaś zwiększyć licznik postów piszącego. Ponadto nieprzydatne posty "zaśmiecają" forum.
Proszę mojej odpowiedzi nie traktować jako atak na daną osobę, naprawdę nie mam nic przeciwko komukolwiek w tym miejscu w sieci - chciałem tylko przypomnieć kilka ważnych rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum