Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
12 Chetnych? Idealnie. Nie, nie, panowie nie robiłem mapki pod ilość graczy bo jeszcze wtedy nie wiedziałem ilu jest chetnych ;].
Jedna zasada w wybieraniu!!!
1. Jeśli dwójka graczy chce tą samą frakcje, wtedy pierwszeństwo w wyborze niej ma ten który pierwszy zgłosił sie do gry. Oczywiście do Wigilii można negocjować i wymieniać sie nacjami pomiedzy graczami.
Ostatnio zmieniony przez daniel22 22 Grudzień 08, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Ostatnio zmieniony przez Kacper 22 Grudzień 08, 09:56, w całości zmieniany 1 raz
Przepraszam ;*** ;pp.
Nie no, więc, jeśli nikt nie odpadnie z listy chętnych, to Przemas narazie odpada. Wchodzi oczywiście Kacper który dużo wcześniej napisałem. ;]
Jeszcze raz sorki Kacper.
To ja bym poprosił Wielkopolskę, Poznaniak z krwi i kości!
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Ostatnio zmieniony przez Kacper 22 Grudzień 08, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum