Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 3 Maj 10, 19:11 W3 TFT
DotA Allstars czyli Defend of the Ancients Allstars jest jedną z najpopularniejszych map na BNet w Warcraft 3 The Frozen Throne. Czy ktos grał na BNet? spotkał sie z tą mapą? gral lub gra?niech podzieli sie swoimi doswiadczeniami. Ja w Dote gram od 4 lat i nadal mi sie nie znudzilo. Cos jest w tym ze to sie nie nudzi jak SH , wasz ulubiony heros, usprawiedliwcie wybór
Ulubiony Str hero
Centaur Warchief - Aura ponad wszystkich
Pudge (Butcher) - ten jego hak
Agi hero
Bounty Hunter (Gondar) - jego ww(WindWalk) + pozniej dobrze wybrane itemy robią wrazenie
Int hero
Warlock - nie ma mocnych na Inferno
Invoker - Ghost Walk + Meteor to super zaskoczenie
Nie preferuję żadnych herosów, mogę zagrać każdym poza nielicznymi wyjątkami, a ostatnio spodobała mi się gra bardzo wymagającymi bohaterami i okazuje się, że lone druid ze swoim miśkiem potrafią się spisać na medal, queen of pain wymiata - na 7 lvl co 7 sekund 300dmg w obszar robi swoje Najczęściej gram Liną, przyjemy heros
Wysłany: 11 Maj 10, 21:26
$ jaki masz nick na BNet w W3 TFT mam sklad skladajacy sie z 4 osob brakuje nam akurat jednej osoby jakbys dobrze gral i byl chetny i posiadal skype to mozemy w 5 grac
Wysłany: 11 Maj 10, 21:57
Widze ze lubisz grac z Maphakerami, na Garenie przeciez ponad 70% graczy ma MH niestety ;s, no ale to kwestia gustu, ale jakbys znalazl kiedys czas zeby wejsc na BNet gram pod tym samym nickiem co tu na forum, gign2, zycze ci powodzenia i zabawy podczas gry
Zatem zawsze mogę liczyć na te 30% uczciwych, to teoretycznie niewiele ale powiedz to nieszczęśliwym maturzystom! Generalnie jak umiesz grać to oponentowi nawet maphack nie pomoże
a ja poproszę patch 1.24 do Frozen Throne ponieważ mam 1.18 i nie mogę przez neta, a chciałbym np. na GameRanger:P
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum