Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Czym się różni Extreme od Crusadera? Nie grałem w Extrema, ale chyba nie ma tak wiele różnic..
Wiem, że jest kilka (conajmniej) różnic. Jakie są te różnice?
_________________ "Nobody Expects the Spanish Inquisition" - Monty Python's
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 8 Maj 10, 15:44
Ooo...Dużo różnic. Inny klimat. W Extreme to jest dla mnie WIELKA NAWALANKA, a 'zwykły' krzyżowiec był bardziej strategiczny - trzeba było wygrać max. tysiącem jednostek (co grając z botem nie jest aż takie trudne) - za to w extreme jak się "zagapisz" przeciwnik ma przewagę 1000 jednostek...
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Gra w: Crusader - Crusader Extreme
Wysłany: 30 Sierpień 10, 15:41
Extreme przypomina grę na internecie. Tysiące jednostek i do boju na rzeź. Po za tym jest pasek mocy który ma wiele opcji. 20 Misji na Extreme i 30 na Crusaderze i do tego udostępnia nam nowych botów. Wazira,Marszałka,Emira,Nazira,Abbata i mogłem jeszcze o kimś zapomnieć
_________________ Nie mam pomysłu na ciekawy PODPIS więc niech będzie o taki xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum