Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nigdzie tematu o tej grze nie było więc zaczynam.
Co sądzicie o tej grze?
Kim lubicie być?
Gra jest świetna zwłaszcza na multiplayer.
Lubie być terrorystą.
Gram 1.5 roku
Mi się cs nie podoba Dla mnie bieganie w kółko po mapie i szukanie wroga jest nudne. I te filmiki/nagrania na różnych stronkach trochę mnie zniechęcają także.
Jest dobra jak komuś się nudzi, czyli taki średniak dla zabicia czasu, chociaż z dobrą ekipą można grać długo, o czym się przekonałem.
Nice Friend napisał/a:
Kim lubicie być?
Terrorystami xD. Kałach i kontrola nad prowadzeniem rozgrywki prawie na każdej mapie. Ja decyduję, czy wolę bombę postawić, czy powystrzelać wszystkich : P.
Do gry namówili mnie koledzy z tego forum. Siwy, Salladyn i Pandzior, których pozdrawiam : ). Parę meczyków zagraliśmy, chociaż mistrzem nie byłem, ale to były te osoby, z którymi wspaniale się grało. Niedawno jakoś parę razy z kolegami z klasy pogrywałem, ale też już jakoś ochotę straciłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum