Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Najlepiej zostaw ich samych sobie, niech sami się uczą, a co tam... Wiem, wiem, marudzę zamiast pomóc, ale trudno, lubię popatrzeć na nieprofesjonalistów.
Najlepiej zostaw ich samych sobie, niech sami się uczą, a co tam... Wiem, wiem, marudzę zamiast pomóc, ale trudno, lubię popatrzeć na nieprofesjonalistów.
lutel mam takie cos jak zycie prywatne.. jesli tego nie masz to gl hf
kiedykolwiek jestem na gg/hamachi/forum kazdy moze napisac o trening
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Życie prywatne ma każdy, nawet jak siedzi 24 godziny na dobę przed kompem. Ale tu nie o to chodzi, po prostu nie warto robić czegoś, jeżeli nie ma się czasu. Zachciało ci się być ich "mistrzem" to teraz ich trenuj...
Na forum z tydzień ponad nie wchodziłem, ale jak widać, dużo się nie zmieniło Ani turniej się nie skończył, postępów z klanem nie widać... A ja w poniedziałek zamawiam komputer, więc zacznę pewnie grać w twierdze trochę.
Co ty, oszalałeś? Nie widzisz, że prace nad TP idą pełną parą? Już prawie wszystko skończone przecież ^^ A tak na serio, to ja już się pożegnam z Krzyżowcem. HK zaginął, coraz mniej osób w to gra, nudna ta gierka się robi, mam nowy komputer, więc pogram w jakieś nowsze gierki. W krzyżowca już grać więcej nie mam zamiaru. Na forum też już nie będę wchodził. Cya
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum