Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Niestety nie . Wiem tylko, jakie wtedy były zestawy, tak mniej więcej. Pamiętam tylko katalog z '97, jak zachwycałem się ówczesnymi seriami zamkowymi, albo pirackimi. Za czasów mojej największej aktywności (lata 2002-2005) były akurat beznadziejne zestawy niestety... I oczywiście teraz, jak już się Legiem nie bawię, są znowu fajne serie. Aż nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem sobie dwa z serii The Lord of the Rings: Atak na Wichrowy Czub i Przybycie Gandalfa . Taka seria się już raczej nie pojawi, a bardzo lubię LEGO i uwielbiam twórczość Tolkiena, więc stwierdziłem, że chociaż ze 2-3 zestawy muszę mieć .
Pamiętam doskonale zestawy z początku lat 90 oraz końcówki 80. Do dziś mam parę zestawów z tamtych lat pochowanych w różnorakich pudłach. Według mnie stare zestawy miały swój niepowtarzalny klimat. Idealnym przykładem jest seria castle z lat 80 i do połowy 90, która jest po prostu genialna
Z Władcy Pierścieni i Hobbita żadnego zestawu nie widziałem na żywo, jednakże na YT przeglądałem różnorakie prezentacje i muszę stwierdzić, że są za...super
W lato zeszłego roku, Lego miało bardzo fajną promocję. Za zakup paliwa na stacji Shell dostawało się mały model z klocków, legendarnych samochodów Ferrari. Udało mi się zdobyć kilka modeli. Raptem kilkanaście klocków a modele bardzo przyzwoite i cieszą oko.
Gra w: GTAV,Heathstone,Farcry3,LOL
Wysłany: 5 Luty 14, 21:24
moim ulubionym zestawem były zamki i takie tam jak ja i moi kumple byliśmy mali to bawiliśmy się w twierdze ach jakie to były fajne czasy nie wiem czy nie powrócić do lego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum