Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dawaj moje kredki świecowe! xd Nie no, niestety nie udało mi się odsłuchać do końca, bo mi uszy zwiędły. A przeczytanie tekstu zabrało mi władzę w nogach.
W każdym razie, tutaj jak najbardziej pasuje cytat podpatrzony przy filmiku na youtubie z "Kaczuchami": "Jak mama weszła do pokoju to przełączyłem na zakładkę z redtubem. Łatwiej się było wytłumaczyć" xd
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
No, no, nie taki znowu najgorszy utwór, choć taki trochę dziwny... tajemniczy, a może nawet lekko straszny, czy może raczej pesymistyczny. A przynajmniej takie wrażenie odniosłem, słuchając go. Święta wojna, czyżby nawiązanie do dyskusji o islamie?
Aha, byłbym zapomniał - ocena w punktach. Niech będzie 3/6.
P.S. Utwór Lorda Smerfa słuchałem aż trzy razy, żeby dostrzec w nim piękno no i w sumie udało mi się to zrobić tylko na 3.5-4/6 . Momenty są fajne, ale mimo, że lubię metal typu power czy battle to ten utwór wydał mi się trochę dziwny.
3/6, chyba minie trochę czasu zanim przekonam się do takiej muzyki, chociaż uszy od tego nie bolą.
Siwy napisał/a:
No, no, nie taki znowu najgorszy utwór, choć taki trochę dziwny... tajemniczy, a może nawet lekko straszny, czy może raczej pesymistyczny. A przynajmniej takie wrażenie odniosłem, słuchając go. Święta wojna, czyżby nawiązanie do dyskusji o islamie?
Zespół jest przynajmniej kontrowersyjny, o czym świadczy np. http://www.youtube.com/watch?v=yEMSvj67UB0 Zresztą niech będzie do oceny, chociaż nie jestem fanem tego utworu.
4/6
Enisferum sprawdziłem i jest w porządku. Trochę growlują, ale może się przyzwyczaję ;P
Może to się spodoba bardziej Don't Fear the Reaper- Blue Oyster Cult http://www.youtube.com/watch?v=AUO_5EALZoM ( to nie metal, więc polecam wszystkim, a nie tylko oceniającemu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum