Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Napisałeś temat dotyczący zmiany koloru jednostek... Nikt Ci nie odpisał...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ale teraz Dym napisał poradnik jak zmienić kolor w Hex edit.(poprawcie jak będzie źle)
Można też zmienić kolor za pomocą Multiplayer.Jak chcesz wiedzieć jak to zrobić napisz na PW.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
sluchajcie mam pytanko. zrobilem w stronghold crusader mapke, a jak wchodze to przeciwnicy komputerowi sie wogule nie rozwijaja. zbieraja tylko wojska na ratusz i nic sie nie dzieje. co mam zrobic aby rozwijal komputer sie tak jak jesy normalnie na innych mapkach. z gory dzieki za pomoc ;]
Cześć!
Jestem tu nowy, więc witam wszystkich fanów Twierdzy
A teraz pytanie. Czy jest jakiś dobry sposób, na robienie w edytorze w miarę równego koła? Potrzebne mi to jest, bo robię zamek okrągły, ale zawsze jakoś krzywo mi te koła wychodzą, jak je robię budując mur.
Już z tego korzystałem, ale kiepsko to tłumaczy i nie da się nic zrozumieć. A i jeszcze nie da się pobrać mapek tych co są na dole.
A tak poza tym, to może jakby się komuś chciało, to można zrobić dział na forum, Sztuczki w Edytorze, w którym byłyby właśnie one. Bo jak wchodzę na angielskie serwisy to jest tego masa, no a nie wszyscy dobrze umieją angielski (np. ja), więc w sumie dla początkujących mapmakerów było by to dobre. No chyba że coś takiego już tu jest, to przepraszam.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 14 Grudzień 09, 16:02
Trochę się bawiłem plikami. Mógłby ktoś podać (ale nie z rapida) plik Body_lord z folderu gm. Byłbym wdzięczny. Podmieniłem pliki i mam lorda z jedynki. Byłem pewien, że robiłem kopie, ale jakoś jej nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum