Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Chciałbym się tutaj zapytać czy możemy przełożyć termin z ostatniej soboty na ostatni piątek. Byłaby to zmiana jednorazowa, gdyż po prostu niefortunnie nagromadziło się kilka rzeczy, które nie pozwalają mi za bardzo być w sobotni wieczór.
Czy mi pasuje to będę wiedział w ostatnich dniach przed (niestety mam całkowicie niestabilne godziny pracy w tygodniu). Postaram się być na pewno ale czy będę ... na 20.00 powinienem zdążyć ale obiecać nie mogę.
Nawet jak mnie nie będzie to będą inni. Wstępnie możemy się umówić na piątek.
No to chyba ustalone, już mam kilku pewnych graczy jakby brakowało [spokojnie, nie są to żadni moi koledzy z X-CON, których tak się boicie (niektórzy) tylko przeciętni polscy gracze].
Ogłaszam wszem wobec i każdemu z osobna, że jutro odbędzie się pierwszy, oficjalny event. Zapisy będą otwarte od 20:00 do 20:20. Oczywiście poprowadzi go DonKamillo. Ściągajcie znajomych i rezerwujcie sobie czas.
W jakim celu? Na forum wystarczy 5 min. Na czacie potrzeba by więcej. Po prostu każdy pisze odpowiedni post w temacie z zapisami i tyle... Jak ktoś się spóźni to jego problem. Najpóźniej 20.30 zaczynami I rundę.
Chyba to się tak tylko wydaje. Jeżeli ludzie będą wiedzieli o tym evencie to będą przed czasem i zdążą się nawet zapoznać z regulaminem. Wątpię w to, że ktoś się przypałęta i niechcący natrafi na turniej, w którym zapragnie wziąć udział. DonKamillo zdecyduje jak będzie wygodniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum