Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jeśli tyczyło się to mojej wypowiedzi - chodziło mi o to, że gdyby podczas losowania grup Lutel trafił do grupy A to turniej wyglądałby lepiej, a nie, że ja sobie dobrałem grupy wedle uznania i "wylosowałem" (celowo w cudzysłowiu) go do grupy B, ale następnym razem ustawię turniej inaczej - w żadnym wypadku. Mam nadzieję, że nikt nie myślał, że grupy stworzyłem tak jak mi się podobało i w ogóle nie było losowania?
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 29 Kwiecień 12, 22:33
Dobra Siwy nie tłumacz się tak... Wybaczamy Ci
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Dobra, panowie, pierwszy półfinał za nami! Ale za to jaki! Nie w jakimś Kurniku, ale kulturalnie na tarasie przy porcji lodów, a następnie u mnie w domu (możecie podziwiać miejsce, gdzie czytuję książki xd) .
Pierwszy mecz (Siwy - czarne; Mr_Lukashem - białe):
Pięknie wykosiłem przeciwnikowi prawe skrzydło ;p
by dokończyć dzieła matem
Drugi mecz (Siwy - białe; Mr_Lukashem - czarne)
Zmiana szachownicy i miejsca rozgrywanego meczu. A żeby było śmieszniej, Mr_Lukashem we własnej osobie!
To znaczy, ja bym niespecjalnie chciał bo już w sumie pozamiatane Nie wiem jak z czasem będzie teraz bo się terminy zerówek zbliżają. Wolałbym, abyście mnie pominęli w ew. walce. [ Tylko nie chcę też tak, że wyląduję na ostatnim za brak podjęcia walki ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum