Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja postaram się regularnie odświeżać link w moim poście i proszę inne osoby z teamu do robienia tego samego, zwłaszcza dlatego, że wstawili więcej map ode mnie (chodzi mi głównie o Lorda Smerfa i Kokoju).
Ile misji przewidujecie do końca kampanii? Jak już zrobicie wszystkie, to przygotujcie w jednym poście opis każdej misji, minimapkę (najlepiej png) i miejsce na link. Wtedy wrzucę całość na stronę jako oddzielna podstrona.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 16 Czerwiec 10, 07:33
Misja dziewiąta.
<==LINK
Zwycięstwo: Brak wroga na mapie Porażka: Całe twoje wojsko zginęło
"Gdy Aleksander zdobył Milet, wyruszył pod drugie buntownicze miasto - Halikarnass. Kiedy jednak otoczył miasto, buntownicy nie chcieli ustąpić i postanowili bronić miasta. Wojska Aleksandra podzielone są na trzy oddziały - wróg zostanie zaatakowany z każdej strony. Czas, aby raz na zawsze zdusić buntowników."
Strategia: Złącz swoje wojska jak tylko możesz. Ułatwi to atak.
Porady:
*Atakuj od prawego górnego rogu mapy. Tam jest tylko jedna warstwa murów do pokonania. Złącz wojska jak tylko możesz.
*Wybij wszystkich żołnierzy wroga z jego wież i dopiero wtedy zaatakuj siedzibę.
*Najemnikami w górnej części mapy zajmij się na końcu. Wcześniej grozi ci ostrzał z wież.
Maker - Kokoju
Testerzy - wojownik123, ponceriusz
Poprawki - Brak
==========================================================
Do członków teamu: Jeśli to nie jest odpowiednia wersja mapy, proszę o szybkie wysłanie mi aktualnej na pw. Aby pobrać poprzednie misje, wystarczy kliknąć w link w poście Odyna, tuż nad tym.
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 16 Czerwiec 10, 18:16
Aktualnie crusek mi nie działa (coś za dużo kombinowałem), dlatego mogę ocenić tylko po mini mapce więc, rzeka taka troszkę byle jaka (może dlatego, że historyczna), zamek nie wygląda realistycznie (wg. mnie) krajobraz trochę na szybko robiony 7/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum