Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dla mnie gra jest niezbyt fajna, można było zrobić lepiej.
1. Grafika (mimo, że 3D) lepsza była w SH i SHC
2. Edytor w którym nic się nie rusza - wielki minus
3. Zdecydowanie ZA SILNI rycerze, a przede wszystkim lord
4. Ilość szczurów w stadzie trochę przesadzona, ale to mniej istotne, za to podoba mi się pomysł z tymi szczurami, zanieczyszczeniem i złodziejami
5. Wrogowie NIE MAJĄ szczurów, zanieczyszczenia i złodziei
Gra w: SH,SHC,SHE,SH2,SHL
Wysłany: 8 Sierpień 11, 12:26
Fajne bo sa nowe pułapki, ale klimat najlepszy w SHC. Aragorn dobrze mowi ,,2. Edytor w którym nic się nie rusza - wielki minus'' Zgodze sie z tb to WIELKI minus...
Gra w: Deluxe, Crusader
Wysłany: 5 Październik 12, 18:59
Pamiętam, że kiedyś po zainstalowaniu SH2 natychmiast ją usunąłem. Dzisiaj z ciekawości znowu ją zainstalowałem, pograłem kilka minut i znowu odinstalowałem.
- żołnierzy nie da się odróżnić(może dlatego że dałem grafikę na najniższą, chociaż wątpię)
- ciężko ogarnąć grę, za dużo budynków no i jeszcze to 3d(w którym się nie orientuję)
- brak żadnych misji uczących gry(jak np. kampanie historyczne w SHC)
- nie ma takiego klimatu jak w SH1 czy SHC
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 6 Październik 12, 00:35
Pako napisał/a:
- brak żadnych misji uczących gry(jak np. kampanie historyczne w SHC)
Akurat takie misje występują, jest nią kampania ekonomiczna, jak i cała kampania główna( stopniowo masz dostęp do coraz większej ilości budynków tak samo jak w Sh).
Gra w: narazie posiadam tylko sh2 lecz mialem inne
Wysłany: 1 Styczeń 14, 19:14
Dam 3+. Nie jest to sh1, ale pogrywam wlasnie w celu kompletnego przejscia gry. Co do multi pogrywam, nie powiem gra sie milo. Szczegolnie gdy gram z osobami uzywajacymi mozgu zgodnie z jego przeznaczeniem.
_________________ Taka niesamowita strategia spadła na psy. Mam nadzieję, ze crusader 2 przerwie ta pechowa passe firefly studios. Kirkor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum