Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Kokoju, no wiesz Ty co Dlaczego nie zdradzisz? To napisz mi chociaż na PW. Proszę
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 31 Maj 09, 18:23
Albo, tak jak ja, próbujcie, próbujcie, porównujcie fakty z twierdzy. Pora się nauczyć logicznego myślenia i kojarzenia faktów. Niekoniecznie na innych forach, ponieważ to chyba jetst największe, i jeśli czegoś się tu nie znajdzie, to na pewno nie na okrojonych forach.
A sekret trzymam dla zasady: trzeba wyrobić w sobie orgilnalność. Gdyby każdy znał już sekret na sojusz, wszystkim by sie on znudził, gdyż każdy miałby go w swojej kampanii. Już kilku osobom zdradziłem sekret, i myślę, że to już starczy.
Kiedyś może zdradzę... ale nie dzisiaj. I jutro. I pojutrze.
Może 24 Lipca. To dla mnie data wyjątkowa, więc może i ja zrobie wtedy wyjątek ;p
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 10:51
Jesteście śmieszni z odpowiedziami typu "ja wiem, ale nie powiem, sami sobie szukajcie", a Kokoju podkreśla to przy każdej okazji.
Jak nie chcecie więcej pomóc, to się nie przechwalajcie tym co wiecie, i jakie to trudne to znaleźć, bo inni też w jeden dzień nie przeszli gry, nie rozwiązali problemów z połączeniem albo nie wiedzieli jak sobie poradzić na multi - ale za to dali sensowną odpowiedź.
Niekoniecznie na innych forach, ponieważ to chyba jetst największe
Największe nie znaczy najlepsze.
T-Rex, bardzo dobrze mówisz po co oni to piszą,żeby się pochwalić?
Ja też pełno rzeczy powiedziałem wszystkim żeby też wiedzieli a nie tylko dla siebie.
Kokoju ma rację ktoś się będzie trudził 2 miesiące żeby inna osoba dostała to w jeden dzień bez wysiłku.
P.S Umiem zrobić sojusz trudniejszym sposobem.
Mówisz, że Kokoju ma rację, a wiesz dlaczego?
Bo Ty umiesz zrobić sojusz... Gdybyś nie umiał to też być mówił, tak jak ci którzy nie wiedzą jak zrobić... Moim zdaniem forum jest od dyskusji i pomoc. No, ale jak nikt nie chce pomóc w sprawie sojuszu to przecież nie będę go błagał na kolanach...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 15:20
T-Rex napisał/a:
Kokoju podkreśla to przy każdej okazji.
Znając życie każdy, kto robi kampanię, będzie wysyłał post z zapytaniem. A piszę, iż się da, by zaprzeczyć, iż sie nie da .
Cytat:
w jeden dzień nie przeszli gry, nie rozwiązali problemów z połączeniem albo nie wiedzieli jak sobie poradzić na multi - ale za to dali sensowną odpowiedź.
A ja w jeden dzień nie znalazłem sposobu na sojusz.
DOświadczenia, doświadczenia, doświadczenia (nie mylcie z doświadczeniem), lub jak ktoś woli, eksperymentowanie. Kiedy odkryto sposób alt+przecinek, zacząłem próbować, kombinować itp, choć dodam, że ten łatwiejszy i wygodniejszy sposób na sojusz to czyste kombinowanie z plikami sav+map.
Nice Friend napisał/a:
T-Rex, bardzo dobrze mówisz po co oni to piszą,żeby się pochwalić?
Ja też pełno rzeczy powiedziałem wszystkim żeby też wiedzieli a nie tylko dla siebie.
Patrz: odpowiedź na pierwszy cytat
ponceriusz napisał/a:
święta racja, forum jest po to, żeby innym mówic różne rzeczy, ja się tu zarejestrowałem głównie po to, żeby poznac jakieś tricki
może ktoś się znajdzie, kto to umie i samolub nie jest
Wątpię
Ps. Post z dużej litery i kropka na końcu zdania!
jankes1124 napisał/a:
Bo Ty umiesz zrobić sojusz...
Coś w tym jest, ale i tak tamten sposób ma bardzo dużo luk, minusów, niewiele daje, chyba, że mapa ma być czymś w stylu map do grania z przeciwnikami.
jankes1124 napisał/a:
Moim zdaniem forum jest od dyskusji i pomoc.
Dla mnie też. Ale są granice :d
jankes1124 napisał/a:
No, ale jak nikt nie chce pomóc w sprawie sojuszu to przecież nie będę go błagał na kolanach...
Dałem podpowiedzi .
A poza tym: 24 Lipca
Jak mój poradnik będzie gotowy wiele dni przed tą datą, umieszcze prędzej .
A jeśli nadal mówicie, że jestem cham i zarozumialec, powiem wam jedno - macie racje.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Coś mi się nie chce wierzyć, że cały czas próbowałeś, próbowałeś i próbowałeś, aż doszedłeś do sojuszu. Piszesz tak jak byś był jakimś największym, który odkrył tricki sam od siebie. (Bez obrazy Kokoju, nie mam nic do Ciebie i nie chce).
P.S. Nie mówię, że jesteś chamem itp.
P.S.S. Mam nadzieję, że warna za to nie dostanę...
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 15:41
Jeśli nie eksperymentami i próbami, to czym? Samo przyszło do głowy ?
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 22:06
jankes1124 napisał/a:
Szeryf99 napisał/a:
Kokoju ma rację ktoś się będzie trudził 2 miesiące żeby inna osoba dostała to w jeden dzień bez wysiłku.
P.S Umiem zrobić sojusz trudniejszym sposobem.
Bo Ty umiesz zrobić sojusz... Gdybyś nie umiał to też być mówił, tak jak ci którzy nie wiedzą jak zrobić... Moim zdaniem forum jest od dyskusji i pomoc. No, ale jak nikt nie chce pomóc w sprawie sojuszu to przecież nie będę go błagał na kolanach...
Cóż czy ja prosiłem o jakiś trick kiedykolwiek?
Czemu wy {prawie wszyscy} forumowicze tak łatwo się poddajecie i chcecie wszystkiego na łatwiznę. Łatwizna wam gów.. da czy np co ludzie na wojnie mieli kody? I mogli się odnawiać co chwilę albo być nieśmiertelnym albo mieć nieskończoność złota a chwałę dała im byle łatwa potyczka z komputerem w grze komputerowej ? Nie znam wszystkich tricków to fakt myślę jak zrobić inne rzeczy. Czy nie możecie sami próbować ?
P.S Może i dla wielu jest chamem hu... itp ale próbuje i się nie poddaje.
Gra w: Twierdza, twierdza krzyżowiec
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 23:12
jak zrobić statek na wodzie ?
albo chociaż te flage ? a to nie jest tak ?
dajemy w (Twierdzy 1) max wysokość i wstawiamy to na mape a potem flage na to i jeszcze potem wode czyli wodospad pod spodem ? ale oczywiście kasujemy niepotrzebne elementy zostawiamy tylko efekt pracy czyli te z flagą i super ?
a wie ktoś z wasz jak się stawia mangonele na bramie albo dwie wieże czyli jedna wieża potem wyżej druga i tak dalej itp ? ja poprzez przypadek jakoś wsadziłem rycerza na bramę ale nigdy mi się to nie dało w dwóch wersjach... a czy w tej normalnej da się łucznikami burzyć ?
p.s bo chyba w crusaderze się tak da ? hoplock gada i burzy ?
p.s w Twierdzy 1 nie Crusader da się tak samo czy tylko można burzyć tymi co maja miecz albo inne tam te co nie strzelają tylko biją się ?
_________________ Późno już Ser, nie jesteś zmęczony?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum