Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jeśli Stronghold to tylko jedynka Dla mnie jest nieśmiertelna Bardzo często wracam do niej. Szkoda tylko, że nie da się ustawić rozdzielczości na wyższą... W ogóle w wielu seriach gier to te oldschoolowe są najlepsze na drugim ustawię Crusadera. W Extreme i Legends nie grałem.
Jeśli Stronghold to tylko jedynka Dla mnie jest nieśmiertelna Bardzo często wracam do niej. Szkoda tylko, że nie da się ustawić rozdzielczości na wyższą... W ogóle w wielu seriach gier to te oldschoolowe są najlepsze na drugim ustawię Crusadera. W Extreme i Legends nie grałem.
SH 1 to klasyka... genialny klimat, muzyka, fabuła, grywalność... wszystko co powinna mieć dobra gra. Od czasów SH 1 nie było takiej gry, żebym czekał na drugą część z taką ciekawością a SHC dało radę... Szkoda, że autorzy nie poszli dalej i nie rozwinęli jakoś SHC a wzięli się za typową komercję czyli dużo szumu, duży budżet, grafika 3D itd... a SH 2 jak dla mnie strasznie słaba i nie nadająca się do multiplayer...
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Moje TOP ,
1. Oczywiście nie zastąpiona - Twierdza Krzyżowiec
2. Stroghold (Twierdza 1),
.... na szarym końcu oczywiscie Stroghold Legends, wogóle mi sie nie podoba, sredniowiecze powinno wyglądac tak jak było naprawde, a nie jakies wymyslne stwory typu : smoki .
W Twierdzę Deluxe grałem, ale nie zagustowała mi .
SHC jednak jest najlepszą częścią z serii SH jak dla mnie.
Lubie fantasy, więc Legends na drugim miejscu .
SH2 nie grałem .
Bezwarunkowo najlepszy Stronghold 1, zaraz po nim Crusader.
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 13 Październik 11, 20:16
Nigdy nie grałem w Legendy - naprawdę są aż tak słabe?
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum