Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Elegancko poczekałeś do 21, jesteś suuuper. Tylko dlaczego wcześniej o tym nie napisałeś? Skąd mogłem wiedzieć, że cokolwiek doń pisałeś i, że nie odpisał etc.? Dalej: nie lepiej napisać na gg? Nie sądzisz, że to bardziej bezpośrednia forma kontaktu, by precyzyjniej i szybciej się dogadać?
Daję na grę jeszcze parę dni, bo nie chcę, żeby ktoś wyszedł tylko dzięki walkowerom. Naprawdę nie rozumiem, co miałeś na celu.
Pojedynek Szeryf (przegrasz321, gg: nieznane) vs. Mr_Lukashem (mrlukashem, gg: 10337393) wtorek, 24 kwietnia 2012r., godz. 20:00, pokój stebark
Dodajcie siebie do kontaktów. Pasuje Wam? Jak nie to pisać tutaj i teraz - TAK/NIE (niepotrzebne skreślić), jak nie to podać inny termin, kiedy Wam pasuje.
I nie unoś się dumą, Szeryfie nasz. Nie zrozum tego (<---) tekstu jako obrazę, ja to tak odebrałem przynajmniej.
O mnie mowa w temacie. Bardzo mi milo. Witam wszystkich. Przybede o 20 ofc. Szeryfowi odpisalem na pw. Mam nawet dowod rzeczowy xd sorki za byki i brak interpunkcji lecz pisze z kom. Pozdro xd
[ Dodano: 24 Kwiecień 12, 14:59 ]
Btw2. W temacie wypowiem sie bardziej obszernie jak wroce.
[ Dodano: 24 Kwiecień 12, 15:19 ]
Tak. Mrlukashem nie odpisal w ogole na zadnego emaila. Zablokowal gg a najgorsze w tym ze nawet gg nie podal do konaktu. Wiedzial o tym ze gg jest najszybszym sposobem komunikaacji xd i musial uniemozliwic tem rodzaj kominikacji z nim innym xd.
[ Dodano: 24 Kwiecień 12, 15:23 ]
Oczywiscie w mojej opini dwie strony zawinily. Lecz chyba zdamiem innych wina lezy tylko po jednej stronie barykady. Oswiadczam po raz drugi ze bede o 20 i z honorem przegramxd.
Jak już, to raczej trzy - do dwóch zwycięstw. Tak byłoby chyba sprawiedliwiej, niż tylko jeden mecz. Dobrze, że już nie gram - półfinały by się nie skończyły z racji moich umiejętności do remisowania .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum