Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 6 Kwiecień 11, 15:35
Ocenię nick Duncana:
Mi się podoba 8/10, dwie postacie z gry miały tak na imię: Szary Strażnik Duncan oraz Rycerz Duncan. Tam się czytało "Dankan", nie wiem jak z twoim.
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Ocenie nick adriannna, gdyż nie został oceniony ( i bardzo chciałbym się dowiedzieć jak podoba się wam mój nick ) Ale przejdźmy do konkretnej sprawy: 3/10 zbyt normalne.
EDIT. Nie zauważyłem że nie ma złotego nicku. Zmieniam ocenę, gdyż tamte złoto rzuciło blask na twój piękny niczym słońce nick... Szkoda że nie ma tej słonecznej barwy, która wczesnym rankiem świeciła słonecznie po nie tylko moich oczach, które uśmiechały się na jej widok, będę tęsknić. (Może za dużo tej "poezji"? )
Edit. Tak się zmartwiłem że zapomniałem o ocenie 7/10. (Miejmy nadzieję że ten blask powróci )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum