Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 11 Kwiecień 12, 19:32
http://forum.insi.pl/medals.php - pod tym linkiem znajdują się medale na tamtejszym forum - myślę, że wprowadzenie tego u nas byłoby całkiem fajne, zamiast rang i kolorków (mapmaker, laureat shnet awards itd.) dawałoby się to
Lol. Ja rozumiem nie umieć grać, czyt. nie znać taktyki etc. nie mieć pojęcia jak się gra. Ale żeby nie znać ruchów figur? Ty masz, gościu, 12 lat na karku już! Wstyd moim zdaniem.
Z tego co widziałem, moduł medali jest bardzo podobny do rang i prawdopodobnie z nich korzysta. U nas taki system mógłby się sprawdzić i rozwiązałby problem nagród w turniejach i konkursach Postaram się w najbliższym wolnym czasie (tj. pewnie w przyszłym tygodniu) go wprowadzić.
Znajomy miał kiedyś forum klanowe z jakiejś gry i korzystał z czegoś takiego. Wszystko co robił, robił gotowymi skryptami nie ogarniając praktycznie wcale PHP więc dla Odyna to raczej nie powinien być problem.
Hehe, nie mówiłem o rankingu, mówiłem tylko o doświadczeniu zgłoszonych graczy, ja nie mam ani 1 partii na marsjaninie2000 , na drugim koncie trochę próbuję swoich sił .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum