Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ace of Spades, Twierdza Krzyżowiec, Mount & Blade : Ogniem i Mieczem : Dzikie Pola.Aktualnie grywam tylko w te, ale to zalezy do czego mam "natchnienie". Teraz naprzyklad naszlo mnie na M&B OiM DP
Twierdza Krzyżowiec, GTA IV, Medieval II Total War, Assassin's Creed, Knight of Honor.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 17 Listopad 14, 17:08
GTA San Andreas
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 17 Maj 15, 22:27
W ostatnim czasie dużo grałem w Wiedźmin 1, Wiedźmin 2, Warcraft 3 z dodatkiem, Civilization IV, Disciples III i Disciples I, a także Heroes IV. Co będzie następne? To zależy od dwóch czynników:
1) Czy kupię na urodziny Wiedźmin 3
^
2) Czy Wiedźmin 3 pójdzie na którymś z moich kompów
Jeśli nie, to trzeba będzie zabrać się za coś innego, może machnę Disciples 2, wrócę do Heroes IV albo odświeżę Heroes III. Ostatecznie zabiorę się za naukę do sesji .
Ja męczę Runescape, prosta i bardzo rozbudowana gra MMO. Zapraszam wszystkich do lektury na portalmmo.pl, ponieważ tutaj chyba najlepszy opis tej gry. Zapraszam wszystkich, fajnie by było razem pograć .
I ja ostatnio GTA SA przechodzę po raz kolejny, przyzwyczaiłem się i teraz już nie potrafię bez SkyGfx grać
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 20 Czerwiec 16, 23:20
Aktualnie, jak mam czas, to grywam w FIFĘ 16 no i oczywiście w Twierdzę
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum