Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: GTAV,Heathstone,Farcry3,LOL
Wysłany: 21 Lipiec 14, 13:49
Ja już mam prawie 20lv dzisiaj zagrałem 2 gry Jinx w jednej mialem 18 kili a w 2 17 nie pamiętam już dedów ale asyst mialem około 15 szkoda tylko że ja musze być jedynym ADC w moich grach bo każdy bierze APC albo kogos na topa albo junglera i idą ze mną na bota pisze na chacie who is support a oni nic mam nadzieję że jak będę grał mecze kwalifikacyjne takich noobów nie będzie
COM ponizej: brawo obserwowałem kilka twoich gier i przyznam ze grasz bardzo dobrze
Ostatnio zmieniony przez Verson 30 Lipiec 14, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Skoro temat ruszył to się pochwale że jestem w Platynie IV. A myślałem że z silvera nigdy nie wyjde. Grałem 2 esle niestety przegralismy przy 1 okazji , nie moge narzekać bo w sumie to moi znajomi z gry ale nie grali najlepiej, w obydwóch grach miałem pozytywne staty, 10/3 i 3/1, oni tak po 1/7 ale nie mam im tego za złe bo przecież grali tak jak umieli.
Gra w: SHC , SHC:E
Wysłany: 30 Lipiec 14, 20:36
Tak się składa że mam mini ekipę, ale niepełną, więc gdy tylko będę/będziemy grać to cię zaproszę do gry. Skype podam ci na PW to sobie popiszemy/pogadamy .
Gra w: GTAV,Heathstone,Farcry3,LOL
Wysłany: 31 Lipiec 14, 05:50
A na jakiej pozycji nie macie gracza? bo ja najbardziej lubie grać ADC +Morgana i Katarina ale jak kupię runy na ADC to sobie kupię Luciana i MIss Fortune
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum