Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Małe jest piękne Odynie Jestem jeszcze pyłkiem, ale gromadzę armię i doskonalę rzemiosło wojenne :} Już wkrótce będzie większy i lepszy niż nasza parafia [ jeśli już nie jest ;] ]
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 17 Sierpień 10, 07:46
Uwaga, uwaga, to moja potęga, warownia wystająca ponad chmury i zmuszająca wędrowca do chylenia czoła, chluba Yorkshire i wierny sługa - zamek przemusia !!! ( )
http://i33.tinypic.com/6eqiok.jpg Mój zamek. Drugiego nie warto na razie pokazywać. Mam parę pytań odnośnie fosy:
1. Jakie jednostki mogą ją zakopać?
2. Jak bardzo jest wytrzymała tzn. jak długo się ją zakopuje?
3. Czy jako dodatkowa przeszkoda jest bardziej opłacalna od palisady?
Każda jednostka może zakopać fosę, myślę, że mur jest bardziej wytrzymały. Wg. mnie fosa jest nieopłacalna, szczególnie, że robi się ją za kasę. Poza tym (przynajmniej w poprzedniej Alphie) jak ktoś ją zakopie to musisz na nowo robić, nie wystarczy kliknąć "Repair".
Jeszcze nie jest dokończony i bardzo długo nie będzie hehe
Wg. mnie skoro dali taki teren do budowy zamku brakuje jeszcze linijki oraz podziałki(siatki), dzięki czemu nie popełniłbym kilku błędów, które widać poniżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum