Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie wiem czy dałbyś radę to zrobić Odyn, ale fajnie, jakby po "dodaniu" posta do posta, że tak powiem, w sensie gdy napisaliśmy ostatniego posta w temacie i potem znowu coś piszemy to "dodaje" do poprzedniego. No i rzecz w tym, że nie widać tego jako nowy post, i tutaj propozycja, aby było widać . Nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi, ale mam nadzieję, że zrozumiale napisałem.
Na niektórych forach tak jest, gdy się edytuje albo dodaje coś do ostatniego posta, automatycznie widnieje jako nowy.
Czasami też wyskakują błędy, że jakiś stary post, z którym nikt nic nie robił, pokazuje się kilka razy dziennie jako nowy xD Auto-up tematu
Z drugiej strony, tak trudno skopiować treść starego posta do nowego, a stary skasować?
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Szczerze mówiąc nie lubię w takich sytuacjach pytać o zdanie innych, a szczególnie nieznajomych. Wolę posiedzieć nad czymś 10 dni dłużej, ale uniknąć głupich komentarzy.
Spory banner z linkiem znajduje się w opisie działu "O stronie". Jakoś nie mogę sobie wyobrazić w jaki sposób i w jakiej formie mógłbym umieścić ten lub inny banner na górze forum, żeby tam pasował.
Ale pytanie jest proste - po co ? Wydaje mi się, że większość osób trafiło na forum ze strony, a nie odwrotnie... Poza tym, masz wyrabany duzy banner w opisie działu stronghold.gry-online.pl, o czym już wspomniał Odyn .
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 21 Grudzień 10, 13:51
A nie myśleliście o tym, żeby dodać zakładkę w nawigacji ,,Portal"? U mnie na forum coś takiego zrobiliśmy i dzięki temu można łatwiej i szybciej przenieść się na stronę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum